П`ятниця, 29.03.2024, 01:42
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Спорт

Головна » Спорт

Переможці 1/16 Національного кубку "Євро-2012"
Переможці 1/16 Національного кубку "Євро-2012"

12 квітня 2012 року, м.Узин ЗОШ №1

І знову наші футболісти в фіналі!

18 лютого пройшов півфінал Чемпіонату Київської області з футзалу, на чудовій, сучасній базі Хотівського НВК Києво-Святошинського району серед учнів 1995-96р.н.

Честь Білоцерківського району захищали вихованці тренерів Дугіна Григорія Константиновича та Кривого Валентина Олеговича.

Пройти в фінал було дуже складно. На майданчику вирувала запекла боротьба і тільки по більшій кількості забитих м’ячів, вихованці Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи здобули путівку на фінал чемпіонату, який відбудеться на наступному тижні.

Тож побажаємо нашим тренерам та вихованцям вдалих виступів та перемоги.

Чемпіони 2011 року серед школярів – визначилися.  

Проведено першість та виявлено переможців з футболу серед навчальних закладів Білоцерківського району 2011 року. Команди загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів фінальні змагання провели на футбольному полі мікрорайону «Гайок» м. Біла Церква, гостинно підготовленому Федерацією футболу району його головою Прищепчуком Г.І. Суддівство ігор забезпечували тренери Білоцерківської районної ДЮСШ Браганці Михайло та Олексій.

             Хорошу технічну і тактичну виучку показала команда Озернянської ЗОШ №1, вчителька Реунова Н.О. яка і здобула перемогу, друге місце виборола команда Фастівського НВО, вчитель Ковтун В.В., яка доречі пробилася до фіналу вигравши дві зустрічі у післяматчевих штрафних ударів і вирішальні голи, які приносили команді перемоги забивали дівчата Моргушенко Світлана і Стороженко Олена. В боротьбі за третє місце сильнішими виявилася команда Вільнотарасівської школи, вчитель Меркушева Т.М., яка перемогла юних футболістів із Бикової  Греблі.

Фінал серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів пройшов на чудовій спортивній базі ФК «Арсенал», що у Шкарівці, команди показували свою майстерність на двох футбольних полях та на власні очі побачили тренування команди майстрів.

У фінальному двобої зустрілися юні футболісти Шкарівської та Терезинської школи, які мають досвід участі у обласній і Всеукраїнській дитячій футбольній лізі. Спортсмени Шкарівки вчитель Гальченко Р.В., яких палко підтримував директор школи Крутаков О.В. здобули впевнену перемогу з рахунком 5:1.

         У грі за третє місце сильнішою виявилася команда Узинської ЗОШ №1, вчитель Павлієнко В.М., яка здолала опір юних футболістів із Трушок. Кращим гравцем першості визнано Поліщука Ілью гравця Шкарівської команди.

Переможці змагань отримали кубки та відзначені дипломами відділу освіти, які були вручені директором Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганною Іванівною Яценко.            

Категорія: Спорт | Додав: Admin (13.04.2012)
Переглядів: 468 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал