Четвер, 25.04.2024, 03:52
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Спорт

Головна » Спорт

ХХІІІ Спартакіада школярів Білоцерківського району фінішувала

          ХХІІІ Спартакіада школярів                       Білоцерківського району фінішувала.

Стадіон «Трудові резерви» м. Біла Церква гостинно прийняв кращих юних спортсменів Білоцерківщини, які змагалися в останньому виді своєї ХХІІІ Спартакіади – легкої атлетики. В святковій колоні відкриття змагань на чолі директорів і вчителів фізичної культури зібралися 33 команди загальноосвітніх навчальних закладів району, а це більше 360 спортсменів. Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Гринчук Віталій Юрійович привітав учасників змагань і разом з начальником відділу освіти Литвином Анатолієм Вікторовичем вручили грамоти директорам шкіл та вчителям фізичної культури вихованці яких відзначилися на обласній спартакіаді школярів.

Учасники змагань вшанували пам'ять людей, які віддали своє життя за наше щасливе майбутнє, Гірляндою Слави, які було надано честь покласти учням Пилипчанської школи, призерам обласних змагань.

Начальник відділу освіти Литвин А.В. оголосив спартакіаду з легкої атлетики відкритою і над стадіоном прозвучав Гімн України.

На доріжці і в секторах завирувати спортивні пристрасті, учасники змагалися в трьох вікових групах з бігу на 100, 200, 400, 800 метрів, стрибках у довжину з розбігу, штовханні ядра та естафетному бігу 4х100 метрів. Для прохолодної погоди юні спортсмени показували пристойні результати.

Перші переможці змагань виявилися у штовханні ядра це були чуні Фурсівської школи Болобан Інна і Захарченко Тетяна, які отримали золоту та бронзову медаль із рук директора спортивної школи Яценко Ганни Іванівни, до речі чемпіонкою України з легкої атлетики. Бронзову нагороді виборола Стороженко Оксана із Озернянської ЗОШ №1.

В бігу на 800 метрів не було рівних спортсменам Терезинської школи, які підтвердили свій високий клас Поворознюк Русаліна, Іскрицька Каріна здобули перше та друге місця, третьою тут була Худак Тетяна із Малоївільшанської ЗОШ №2. Серед юнаків переміг Булатов Андрій з Терезине, другим був Ошийко Владислав із Шкарівки, третім Служавий Вадим із Піщаної.

Терезінські учні святкували перемоги в естафетному бізі як у дівчат так і хлопців.

У секторі де змагалися стрибуни перемогу здобули серед хлопців Засуха Артем із Трушок, Король Владислав з Маловільшанської ЗОШ №2, Проскурін Ростислав із Фурсів, а у дівчаток Завируха Ірина із Пилипчі, Шкуренко Анастасія, Авіщенко Тетяна із Маловільшанської ЗОШ №2.

Кращою командою на цій спартакіаді з легкої атлетики стали представники Терезинського НВО, вчитель Багмет М.О., друге місце посіли спортсмени з Маловільшанської ЗОШ №2, вчитель Пташник Ю.Г., на третьому – школярі Пилипчанської ЗОШ, вчитель Строкін Ю.Б.

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів кращою виявилася команда Вільнотарасівської ЗОШ, вчитель Меркушева Т.М.

Загальнокомандіні підсумки ХХІІІ Спартакіади школярів попереду, але з впевненістю можна сказати, що фізична культура і спорт завойовує все більше і більше юних сердець наших школярів, що підтвердили виступи команди району в ІV Спортивних іграх школярів Київської області.
Категорія: Спорт | Додав: Admin (19.06.2012)
Переглядів: 535 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал