П`ятниця, 29.03.2024, 01:57
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Спорт

Головна » Спорт

Фестиваль шкільного футболу
Фестиваль шкільного футболу
Футбольні надії Київщини

В просторому прикрашеному державною символікою спортивному залі Узинської ЗОШ №1 проведено фінал фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини». Першість виборювали 21 команда, які представляли школи І-ІІ та І-ІІІ ступенів.

Головною метою фестивалю організатори, а це відділ з питань фізичної культури та спорту районної державної адміністрації, відділ освіти та дитячо-юнацька спортивна школа ставили долучення учнів молодших класів до активних занять спортом, оцінка стану проведення уроку футболу в початкових класах, виявлення кращих команд для участі в обласних змаганнях.


Серед команд 1-2 класів перемогу виборола Узинська ЗОШ №1 яку готував вчитель фізичної культури Павлієнко В.М., на другому місці Узинська гімназія, третьою стала команда Шкарівської ЗОШ.

Серед команд 3-4 класів сильнішою виявилися учні Шкарівської ЗОШ які до змагань готував вчитель фізичної культури Гальченко Р.В.

які у фіналі здолали команду школярів Маловільшанського НВК.
             У боротьбі за ІІІ місце між командами Узинської ЗОШ №1 та Узинської ЗОШ №2 перемогу з рахунком 3:1 здобула команда Узинської ЗОШ №1.

Хочеться відзначити добру підготовку маленьких футболістів Тарасівської ЗОШ якими опікувалась вчитель молодших класів Баришпіль І.М., Чупирянської та Сухоліських шкіл,

які розіграли чемпіонство серед ЗОШ І-ІІ ступенів, сильнішими виявилися Чупирянські спортсмени.

В програмі змагань проведено конкурс на самого технічного гравця в ньому переміг учень Узинської ЗОШ №1 Горобець Дмитро,

а конкурс найвлучнішого виборов Тарашенко Вадим.
         Продовженням фестивалю «Футбольні надії Київщини» стали зональні обласні змагання в яких прийняли участь команди Узинської ЗОШ №1 і Шкарівської ЗОШ. Тільки по різниці забитих і пропущених м’ячів виявилася першість серед самих маленьких футболістів учнів 1-2 класів ним стала команда ЗОШ №20 м. Біла Церква. Юні футболісти з Узинської ЗОШ №1 на ІІ місці, що приємно здивувало, як батьки палко вболівали за своїх дітей.

      Серед юних футболістів 3-4 класів перемогу впевнено здобула команда Шкарівської ЗОШ, які здолали своїх однолітків із м. Сквира та м. Біла Церква і вийшли в півфінал обласних змагань.

    І ось уже півфінал! Команда Шкарівської ЗОШ зіграла з командою м.Володари вигравши з рахунком 5:0, а з командою Таращанського району 2:2
        Вітаємо команду Шкарівської ЗОШ Білоцерківського районного відділу освіти з виходом у фінал!!!
Побажаємо учасникам змагань та їх наставникам -
ПЕРЕМОГ!!!
Категорія: Спорт | Додав: Admin (19.06.2012)
Переглядів: 588 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал