П`ятниця, 29.03.2024, 02:26
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Грудень » 18 » Зворушлива зустріч з дітьми з центру соціально-психологічної реабілітації «Злагода»
15:17
Зворушлива зустріч з дітьми з центру соціально-психологічної реабілітації «Злагода»

      На свято Миколая з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Бо воно несе в собі  радість, зворушливі хвилини зустрічей, подарунки. Традиційно свято завітало  в стіни  центру  соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода». Учні Піщанського НВО  підготували цікаву виставу для вихованців, різноманітні ігри, загадки .Спостерігаючи за вчинками героїв, діти розпізнавали  добро і зло, вчилися бути  небайдужими  та  милосердними  до інших. Завдяки підтримці  та організації  підприємців села Піщана , отця Ігоря, сільського  голови Музики В.Р., жодна   дитина   не залишився без подарунка та бажання  зробити добру справу. Акція «Діти- дітям» залишила незабутній   слід у душах  дітей, тому довго не хотілося  розставатися. Святкова вистава  та подарунки, які з любов'ю  готували піщанці, створили атмосферу радості та дитячого затишку.

  

    Учні Піщанського НВО впевнені, що ця зустріч не буде останньою. Таку ж думку має директор СФГ «ЛАД» Ляшенко А.В., який традиційно багато років поспіль  виконує роль Святого Миколая і в будні, і в свята. Учнівське самоврядування Піщанського НВО  пропонує об’єднати зусилля органу місцевого самоврядування, державних, громадських, релігійних установ та організацій, засобів масової інформації, батьків та самих дітей  заради вирішення найбільш нагальних проблем дитинства,  задля створення умов для благополучного зростання кожної дитини у колі здорової сім'ї.

 

Закликають діяти рішуче й ефективно, щоб подолати перешкоди й реалізувати весь потенціал громади нашого  міста, села  на благо дітей. Кожен з нас може внести позитивні зміни  в життя хоча б однієї дитини. Єднаймося заради дітей, задля нашого майбутнього! Будуймо Україну для дітей та разом із дітьми!

         Педагогічний, учнівський та батьківський  колективи, щиро дякують всім  за  підтримку та щедрість душі.

          Заступник директора з ВР Ляшенко Л.П. 

                                                                                                                      

Категорія: Актуально... | Переглядів: 387 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал