Четвер, 25.04.2024, 00:03
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Вересень » 20 » ЗОСя – це здорово!
15:29
ЗОСя – це здорово!
         Кажуть, що слово «перемога», як і слово «свобода» солодке на смак.   Лише той, хто ніколи не відчував особистої перемоги, може стверджувати протилежне.



      12-15 вересня 2013 року команда лідерів Білоцерківщини з Шкарівської, Фурсівської, Іванівської, Узинської №1 та Узинської №2 шкіл та Узинської гімназії і команда Зразкової літературно-публіцистичної студії «Дзиґа» БДЮТ  представляли наш край на ХХ Міжнародному фестивалі дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2013».



       У рамках фестивалю команди взяли участь у багатьох конкурсах. Лідери представили проект «Ми діємо – ми спіпрацюємо» розвитку освіти і культури села Шкарівки на основі партнерських звязків Шкарівської сільської Ради, учнівського самоврядування школи та педагогічного колективу. До речі, цей проект успішно реалізується в Шкарівській ЗОШ І-ІІІ ст. і почав діяти у Фурсівській  ЗОШ та Іванівському НВК. Команда преси «Дзига» представила на конкурс «Творчість кожного – дорога в майбутнє» яскраві роботи юнкорів та взяла участь у бліц-конкурсі на кращу фестивальну газету. Фотокореспонденти мали окремі завдання, які виконали достойно. А ще всі члени команди стали ініціаторами цікавих масових заходів. Саме їх особисто віталала з фестивальної  сцени Тетяна Подашевська і назвала кращими лідерами серед учасників.
       Успіх такої яскравої команди не змусив довго чекати на себе: два «Ґран-прі» та ІІІ місце – ось чудовий результат злагодженої роботи учасників конкурсу. А ними були: Яна Мазуренко (Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ольга Коваленко та Олексій Проволовський (Фурсівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Роман Зеленський (Іванівська ЗОШ), Влад Костюк (Узинська гімназія) – команда учнівського самоврядування; Богдан Дейнека, Богдана Невідомська, Вікторія Самофал – команда преси «Дзиґа» та команда в номінації «Фото»  у складі Катерини Грушової та Євгенія Проценка.  Гарний початок нового навчального року.
       

Категорія: Актуально... | Переглядів: 490 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал