Четвер, 28.03.2024, 12:25
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Червень » 22 » Змагаються дошкільнята..
10:10
Змагаються дошкільнята..
 Відповідно до плану  спортивно-масових заходів району, з метою перевірки стану фізичного виховання дітей у дошкільних навчальних закладах , підготовки дітей до навчання в школі та пропаганди фізичної культури і спорту 21червня  2013 року в дошкільному навчальному закладі «Ялинка» Трушківської сільської  ради зібралися маленькі зірочки-дошкільнята  з дитячих садків Білоцерківського району  на чудове  свято «Веселі старти». Відкрила  свято  начальник відділу освіти, молоді та спорту Кравченко Оксана Павлівна. Вона привітала всіх учасників змагань і побажала дошкільнятам, щоб цей старт став для них першою  сходинкою до олімпійських перемог. Представила журі, яке буде оцінювати  змагання.
   І розпочалося барвисте дійство… Усе так по-дорослому і так по-дитячому щиро. Протягом змагань панувала атмосфера піднесеного настрою. Батьки, друзі, гості підтримували кожен свою команду. Змагання маленьких дошкільнят району  торкнулися душі кожного, тому супроводжувалися гучними оплесками.


У спортивній програмі  було представлено 8 видів змагань,  діти брали участь в естафетах, збивали кеглі, стрибали в довжину з місця, через скакалку, метали мішечки, грали в рухливі ігри.



     Журі було важко визначити переможців . У естафетах перемагали юні спортсмени  дошкільного навчального закладу «Сніжинка», «Веснянка», у стрибках через скакалку -  дошкільного навчального закладу «Ялинка», «Весняняка», у збиванні кеглів -  дошкільного навчального закладу «Вишенька», у  метанні мішечка - дошкільного навчального закладу «Сніжинка», «Ялинка». Журі вирішило – перемогла дружба. Усі учасники змагань отримали подарунки від спонсорів : Фурсівська сільська рада (голова Фурсенко М.І.), Трушківська сільська рада (голова Прохоренко М.І.) ТОВ агрофірма  «Матюші»(директор Федорченко А.В.).  
    Участь дітей у фізкультурному святі сприяла виявленню самостійності та ініціативи у виконанні рухових завдань, вихованню дружби, наполегливості, відповідальності, дисциплінованості .

Категорія: Спорт | Переглядів: 598 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал