Субота, 27.04.2024, 00:13
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Вересень » 16 » Засідання ради лідерів учнівського самоврядування Білоцерківщини
14:57
Засідання ради лідерів учнівського самоврядування Білоцерківщини

     12 вересня районна рада лідерів учнівського самоврядування Білоцерківщини зібралася у приміщенні райдержадміністрації, аби намітити плани роботи на новий навчальний рік.

    Дев’ять днів, проведених у  таборі «Дружба», вкотре переконали і дітей, і дорослих, що така лідерська зміна є стартовим майданчиком для нових звершень. Уже там, у таборі, школярі-активісти започаткували нові проекти, які мають втілювати в життя найближчим часом. Приємно відзначити, що діти самостійно вирішують, що важливо зробити в першу чергу і негайно, а які проекти можна реалізовувати протягом кількох років.

  

    Саме в таборі визначилася найактивніша молодь – ті, хто зможе очолити комісії, хто  буде працювати протягом року. На  зібранні вони вже представляли свої проекти на розсуд інших лідерів – голів учнівського самоврядування від кожної школи району. Та про все по порядку.

     Спочатку відбулися секційні засідання  педагогів-організаторів та лідерів, які працювали за окремими програмами, але в контексті початку нового навчального року і завдань на найближчий час. Через годину роботи в секціях всі об’єдналися для проведення  пленарного  засідання. Саме тут діти довели дорослим, що вони вміють працювати самостійно, швидко і продуктивно.          Кожен з них обрав до душі комісію, в якій буде активно працювати протягом року, потім обговорили проекти, започатковані  в таборі, втілюватимуться у життя протягом року. Одним з  проектів, розроблених саме  в цей день, став  проект «Голубка миру», який спрямовано на підтримку воїнів АТО.

   

            Лідери радо вітали на своєму зібранні начальника відділу освіти О.П. Кравченко, яку назвали своїм найближчим другом. У свою чергу Оксана Павлівна не просто побажала всім учасникам творчих успіхів, а запросила на розмову до себе і сказала, що двері її кабінету завжди відчинені для них.

          Отож перший крок у цьому році зроблено. Тепер важливо для кожного з лідерів не зупинятися, а йти вперед, долати труднощі разом, підтримувати одне одного. А для цього є всі можливості – лідери району створили свою групу ВКонтакті, де вони можуть спілкуватися при потребі щодня, обмінюватися досвідом, ділитися своїми враженнями. До групи вони запросили всіх педагогів-організаторів, методистів з виховної роботи.

 

Ю. Ходаківська, заступник голови районної ради дітей Білоцерківщини.

Категорія: Актуально... | Переглядів: 482 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал