П`ятниця, 26.04.2024, 20:56
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2015 » Вересень » 15 » Спортивне свято з нагоди дня фізичної культури і спорту
17:34
Спортивне свято з нагоди дня фізичної культури і спорту

    Головою Білоцерківської районної державної адміністрації Вадимом Маршалком 2015 рік  оголошено роком спорту у Білоцерківському районі, адже Білоцерківщина має високий спортивний потенціал. Це район талановитих, цілеспрямованих з міцним характером людей, які не тільки прагнули в усі часи отримати «пальму першості», а й дійсно підтверджують, що вона їм належить по праву. Тому відповідно до Єдиного календарного плану районних спортивно-масових заходів і навчально-тренувальних зборів на 2015 рік, у День фізичної культури і спорту 12 вересня на центральному стадіоні с. Фурси відбулись VII відкриті сільські ігри Білоцерківщини. Участь у змаганнях брали працівники сільських рад, педагогічні працівники району, учні шкіл та їх батьки. Учасників та гостей змагань показовими спортивними виступами вітали члени Білоцерківського міського відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Стріт Воркаут Україна» під керівництвом Оксани Сахарової.

     

    На відкритті свята були присутні почесні гості: заступник районного  голови Юлія Устич, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації Надія Криливець, директор Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко, голова Фурсівської сільської ради Микола Фурсенко. Грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації були нагороджені кращі спортсмени Білоцерківщини, зокрема учень Трушківської ЗОШ І-ІІІ ст. Засуха Артем, учень Узинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Олександр Россоха які тренуются в Білоцерківській районній ДЮСШ.  Грамотою департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту була нагороджена Надія Бухарова, методист відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації, яка була головним секретарем змагань та суддею з перетягування линви.   

     

    В організації та проведенні змагань активну участь взяли працівники відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ДЮСШ. Очолював парад відкриття Сергій Зеленецький, учасник міжнародних марафонських запливів, рекордсмен «Книги Рекордів Гіннеса», вчитель фізичної культури Розаліївського навчально-виховного об’єднання «ЗОШ І-ІІІ ст. - дитячий садок»,  який зайняв перше місце у змаганнях з гирьового спорту, у ваговій категорії до 70 кг. Вчитель Трушківської ЗОШ І-ІІІ ст. Віктор Троценко був суддею з настільного тенісу. Працівники Білоцерківської районної ДЮСШ теж були суддями різних видів спорту: директор Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко та методист Альона Кваша були суддями з волейболу, методист Тетяна Меркушева та тренер-викладач з легкої атлетики Тетяна Яненко судили легкоатлетичну естафету, тренер-викладач відділення футболу Олексій Браганець судив змагання з міні-футболу.

Категорія: Спорт | Переглядів: 479 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал