Четвер, 28.03.2024, 14:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Грудень » 30 » Різдвяний подарунок
14:55
Різдвяний подарунок

     Новий Рік, Різдво… Ці свята найбажаніші в кожній українській родині.  Різдво має бути у кожного, насамперед у тих, хто захищає батьківщину і кому ми маємо бути вдячними за можливість святкувати Різдво у родинному колі.  Обов'язок кожного  підтримати воїнів, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища.  Учні  Білоцерківщини зініціювали проведення   акції  «Різдвяний подарунок».

    

  До акції долучилися діти, педагоги, батьки і просто небайдужі мешканці сіл:  складали посилки-подарунки для наших захисників. У коробки клали різні солодощі, печиво, пакети соку,  чай та каву, сухофрукти,  щось із теплих речей – шапки, рукавиці, теплі шкарпетки, медикаменти, засоби гігієни. Одним словом – все, що душі було завгодно, головне – від чистого серця. Найціннішими подарунками були дитячі листи та листівки з єдиним побажанням «Повертайтеся живими!», різдвяні янголята, зроблені дитячими руками. Учні з нетерпінням чекали зустрічі з тими, хто ціною власного життя відстоює територіальну цілісність нашої держави, щоб поспілкуватися, висловити вдячність  та слова підтримки.

    

    Така зустріч відбулася у переддень новорічних свят за сприяння Міжнародного благодійного фонду «Наша спадщина» та відділу освіти Білоцерківської РДА.  На зустріч з учнями прийшли Руслан Попченко, який у мирний час був учителем, але за покликом серця опинився  серед тих, кого зараз називають кіборгами, та розвідник з позивним Ангел. Із хвилюванням у серці та слізьми на очах слухали відвету розповідь героїв про реалії війни, про небезпеку, що підстерігає на кожному кроці, про бойове братство і про те, як важко втрачати бойових товаришів. Воїни щиро дякували дітям за підтримку, яка для них на фронті є життєво необхідною. Свої патріотичні вірші читала поетеса і волонтер Белла Кукуладзе, для якої Україна стала другою батьківщиною. Голова правління  МБФ «Наша спадщина» Борис Григорович Ребець зобов'язався передати зібрані дітьми різдвяні подарунки на передову.

      

   На згадку про зустріч діти подарували захисникам обереги-янголята та прапор України і пообіцяли молитися за наших воїнів і за Україну.

 

Слава Україні!

Героям слава!

Категорія: Свято | Переглядів: 608 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал