Субота, 20.04.2024, 17:15
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Травень » 15 » Районна ювілейна ХХV легкоатлетична Спартакіада «Старти надій» фінішувала!
11:54
Районна ювілейна ХХV легкоатлетична Спартакіада «Старти надій» фінішувала!

       14 травня 2014 року   на центральній дитячо-юнацькій навчальній спортивній базі  «Трудові резерви» в м. Біла Церква проведена традиційна ювілейна ХХV Спартакіада з легкої атлетики «Старти надій» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Білоцерківського району. На параді відкриття змагань були присутні почесні гості:  І. М. Семцов, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації, Л. А. Розпутній, голова Білоцерківської районної ради, О. П. Кравченко, начальник відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації, Н. М. Крилевець, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації, І. І. Горячий,  голова профспілкового комітету працівників освіти Білоцерківського району та Г. І. Яценко, директор Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи,  яка була головним суддею змагань. Спартакіада розпочалася яскравим парадом учасників.  За вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту на Білоцерківщині, високий професіоналізм, активну участь в спортивно-масовому житті району грамотами та дипломами були нагороджені кращі вчителі фізичної культури, тренери, директори загальноосвітніх навчальних  закладів району. На знак подяки героям, які віддали життя за наше щасливе майбутнє було покладено гірлянду квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. 

     

       А юним спортсменам почесні гості побажали перемог у змаганнях та нових досягнень у подальшому спортивному житті.

       Відповідно до програми змагань  спортсменами району було розіграно комплекти нагород  у двох вікових групах 1996-98 років народження та 1999 року народження і молодших серед юнаків та дівчат з  таких видів спорту: біг на 100 м, 200 м, 800 м та стрибках у довжину з розбігу. Серед кращих легкоатлетів району учні Пилипчанської школи (вчитель Строкін Ю.Б.), Маловільшанської школи №2 (вчитель Пташник Ю.Г.), Терезинського НВО (вчитель Багмет М.О.), Трушківської школи ( вчитель  Троценко  В.Г.),  Озернянської  ЗОШ  №1  (вчитель  Реунова Н.О.), Піщанського НВО (вчитель Чіжов С.С.), Шкарівської ЗОШ (вчитель Стельмах О.А.).

  

      Перше місце з бігу на 800 м вибороли: серед юнаків – Ошийко Тарас (Шкарівська ЗОШ), серед дівчат – Муртазіна Ольга (Терезинське НВО). У бігу на 100 м кращими серед юнаків у своїх вікових групах стали учні Пилипчанської школи Мовчан Андрій та Бачинський Ігор, серед дівчат у бігу на 100 м відзначилась Береговенко Марина, учениця Маловільшанської ЗОШ №2. У стрибках в довжину серед дівчат кращими були також учениці Маловільшанської школи № 2,  Шкуренко Анастасія та Береговенко Марина. Серед юнаків переможцями у стрибках в довжину з розбігу у своїх вікових групах стали - учень Піщанського НВО Дигало Валентин та Хоптян Юрій учень Маловільшанської школи №2. 

   

Начальник відділу молоді та спорту Надія Михайлівна Криливець та директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганна Іванівна Яценко нагородили переможців та призерів змагань грамотами,  побажали їм нових рекордів та досягнення олімпійських вершин.

   

 

Категорія: Спорт | Переглядів: 642 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал