Субота, 20.04.2024, 07:11
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2015 » Травень » 25 » Проект «Педагог-організатор року»
22:10
Проект «Педагог-організатор року»

         Уже став традиційним  проект «Педагог-організатор року». Його мета  - виявляти кращі творчі доробки педагогів-організаторів шкіл Білоцерківського району та знайомити з ними своїх колег.  Системна робота організаторів дитячих колективів протягом року завершується конкурсом педагогічної майстерності «Педагог-організатор року».

   

     22 травня 2015 року у приміщенні Будинку творчості такий конкурс у черговий раз відбувся. Його учасниками стали педагоги-організатори Розаліївського НВО Узинської ЗОШ І-ІІ ст. №5, Озернянської ЗОШ І-ІІ ст.№1, Чепиліївського НВК. Педагоги-організатори захоплено демонстрували перед колегами свою майстерність і талант. Вони довели, що педагог-організатор – професія перспективної дії. Він майстер, що перетворює сіру буденність на незвіданий шлях до загадкових зірок; він несе любов туди, де була неприязнь; прощає там, де ображають; мирить, де були непорозуміння; відновлює віру серед сумнівів, дарує надію замість відчаю. На конкурсі були представлені цікаві  ідеї щодо провадження інноваційних технологій, власні сучасні  досвіди, які мають практичну та інноваційну значимість з проблем: реалізація компетентнісного підходу до навчання, використання проектних, інформаційно-комунікативних, ігрових, інтерактивних  та інших інноваційних технологій.

  

У конкурсних завданнях педагоги-організатори розповідали про себе, своє хобі, взаємозв’язок з дитячими колективами, щоденні будні і свята.  Конкурсним завданням передували звітні матеріали, про діяльність  свою особисто, як педагога-організатора та у взаємодії з дитячими колективами, які конкурсантки підготували і здали заздалегідь на розгляд журі.

   Усі вони, безумовно, творчі особистості: винахідливі, креативні, знаючі, успішні. Як годиться, журі уважно слідкувало за змаганням і визначило переможців. Ними стали:

І місце – Назарко Віта Василівна   – Розалієвське НВО

ІІ місце – Дяченко Альона Миколаївна – Чепиліївський НВК

ІІ – місце -   Бодарацька Тетяна Степанівна, Озернянська ЗОШ І-ІІ ст.№1

ІІІ місце – Кусак Андрій Миколайович, Узинська ЗОШ І-ІІ ст.№5   

                                  

 Бажаємо переможцям конкурсу натхнення і нових творчих цікавих ініціатив у роботі з дитячими колективами.

 

Категорія: Актуально... | Переглядів: 491 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал