Четвер, 28.03.2024, 23:30
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Травень » 1 » Продовження Всеукраїнської військово-спортивної гри "Сокіл-Лицар"
14:40
Продовження Всеукраїнської військово-спортивної гри "Сокіл-Лицар"

Під час другого дня змагань команда Терезинського НВО «Гайдамаки» взяла участь у таких конкурсах: «Силовий блок», «Строю та пісні», «Марш-кидок». Наша команда посіла І місце у конкурсі «Строю та пісні», прибігла ІІ за часом з повним туристичним спорядженням та здобула індивідуальні перемоги в силових змаганнях. Вітаємо Сидоренка Олександра за зайняте ІІ місце у конкурсі «Віджимання» та за ІІІ місце у конкурсі «Підняття булави», а також Осадчу Ліну за зайняті ІІ місця у конкурсах «Віджимання» та «Підтягування на перекладині».

Під час третього  дня змагань команда Терезинського НВО «Гайдамаки» відвідала Білоцерківську гімназію №1 та взяла участь у таких конкурсах: «Естафета у басейні», «Стрільба по мішені», «Коло Ватри». Наша команда посіла ІІ загальнокомандне місце у конкурсі «Коло Ватри».

 

 

 Під час четвертого дня змагань команда Терезинського НВО «Гайдамаки» взяла участь у таких конкурсах: «Медична естафета», «Полоса перешкод», «Стрільба з пневматичної зброї». Наша команда посіла І загальнокомандне місце у конкурсі «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та ІІ загальнокомандне місце у конкурсі «Медична естафета». Вітаємо Мухіна Віктора та Сидоренка Олександра, які розділили ІІ місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки, а також Коптілого Дениса за зайняте ІІІ місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки.

 

 Під час п’ятого  дня таборування у ДОТ «Дружба» команда Терезинського НВО «Гайдамаки» відвідала військовий полігон у с. Велике Половецьке 72-гої  механізованої бригади. Діти з великим захопленням стріляли з автоматів АК-74 зі справжніми бойовими патронами. Польова кухня військової 72-гої бригади почастувала всіх учасників смачною польовою кашею. Далі сокільське товариство відвідало Дроздівську ЗОШ та с. Мазепинці. Увечері відбулася прощальна «Сокільська Ватра» та прийняття клятви соколами і сокілками.

В останній день таборування відбувся святковий ритуал табору «Білоцерківська Січ» та урочисте нагородження сертифікатами  та дипломами переможців та лауреатів І Всеукраїнської військово-спортивної гри «Сокіл - Лицар». Вітаємо команду Терезинського НВО «Гайдамаки» з почесним ІІІ загальнокомандним місцем та керівників Бугаєнко Людмилу Станіславівну, Багмета Максима Олександровича та Папченко Ірину Василівну.

 

 

Категорія: Актуально... | Переглядів: 443 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 5.0/2
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал