П`ятниця, 29.03.2024, 08:38
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Квітень » 9 » Змагаються педагоги-організатори
15:28
Змагаються педагоги-організатори

      Другий рік діє у Будинку творчості проект «Педагог-організатор року». Його мета  - виявляти кращі творчі доробки педагогів-організаторів шкіл Білоцерківського району та знайомити з ними своїх колег.  Системна робота організаторів дитячих колективів протягом року завершується конкурсом педагогічної майстерності «Педагог-організатор року», започаткований БР БДЮТ.

   

    7 квітня 2014 року у приміщенні Будинку творчості такий конкурс відбувся. Його учасниками стали педагоги організатори Фурсівської, Озеранянської, Шкарівської  ЗОШ І-ІІІ ст., Іванівського НВК та Фастівського НВО. Педагоги-організатори захоплено демонстрували перед колегами свою майстерність і талант. Вони довели, що педагог-організатор – професія перспективної дії. Він майстер, що перетворює сіру буденність на незвіданий шлях до загадкових зірок; він несе любов туди, де була неприязнь; прощає там, де ображають; мирить, де були непорозуміння; відновлює віру серед сумнівів, дарує надію замість відчаю. У конкурсних завданнях педагоги-організатори розповідали про себе, своє хобі, взаємозв’язок з дитячими колективами, щоденні будні і свята.  Конкурсним завданням передували звітні матеріали, про діяльність  свою особисто, як педагога-організатора та у взаємодії з дитячими колективами, які конкурсантки підготували і здали заздалегідь на розгляд журі.

        

Всі вони, безумовно, творчі особистості: винахідливі, креативні, знаючі, успішні. Як годиться, журі уважно слідкувало за виступами конкурсанток і визначило переможців. Ними стали:

І місце – Оксана Вікторівна Пешехонова – Фурсівська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Олена Іванівна Пазюн – Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце – Наталія Володимирівна Трофименко - Озернянська ЗОШ І-ІІІ ст.

Оксана Олександрівна Редзель (Іванівський НВК) та Марія Іванівна Угнівенко (Фастівське НВО) стали лауреатами конкурсу.

Хочеться побажати переможцям конкурсу натхнення і нових творчих цікавих ініціатив у роботі з дитячими колективами.

Категорія: Актуально... | Переглядів: 442 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал