П`ятниця, 29.03.2024, 04:23
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2015 » Вересень » 10 » Олімпійський тиждень в Білоцерківському районі стартував!
10:55
Олімпійський тиждень в Білоцерківському районі стартував!

      З 8 вересня у Білоцерківському районі по всіх загальноосвітніх навчальних закладах стартував Олімпійський тиждень. В програмі заходу  передбачено залучення дітей до різних форм роботи: Олімпійські уроки, турніри з різних видів спорту, спортивні  свята та фізкультурне дозвілля, ігрова та театралізована діяльність, конкурси, бесіди, вікторини, конкурси малюнків, розваги та багато іншого, що забезпечує не лише фізичний а й повноцінний всебічний розвиток дітей.

     

     9 вересня у Трушківській ЗОШ І-ІІІ ст. вчителем фізичної культури Віктором Троценком  був проведений відкритий Олімпійський урок на тему «Ода спорту». На спортивне свято завітали почесні гості: заступник начальника відділу Національного Олімпійського Комітету в Київській області Володимир Корнієнко, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації Надія Крилевець, директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганна Яценко, також на уроці були присутні директор школи Віра Саєнко та Валентина Коваленко, заслужений тренер України, яка працює на базі школи тренером з легкої атлетики від Білоцерківської районної ДЮСШ.

     

   На уроці діти вивчали «Оду спорту» написану П’єром де Кубертеном, ініціатором організації та проведення сучасних Олімпійських ігор. Також діти дізналися про історію розвитку сучасного Олімпійського руху у світі та Україні. Діти із задоволенням змагалися у естафетах та дивилися концерт, присвячений Олімпійському тижню. Також свою майстерність продемонстрували вихованки Білоцерківської міської дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» відділення художньої гімнастики, директором якої є Володимир Корнієнко.

 

 

 

 

 

Категорія: Спорт | Переглядів: 459 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал