Четвер, 25.04.2024, 05:32
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2015 » Березень » 23 » Молодь Білоцерківщини за чисте довкілля, здорове майбутнє та мирне небо
17:02
Молодь Білоцерківщини за чисте довкілля, здорове майбутнє та мирне небо

20 березня 2015 року в с. Фурси  відбулося виїзне  засідання Білоцерківської районної молодіжної громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації. Метою заходу було вивчення інтересів та життя шкільної молоді в позаурочний час, ознайомлення з роботою фізкультурно-спортивного клубу музею футбольної слави Білоцерківщини, проведення профілактичної акції «Цукерка на цигарку».

    

На порозі місцевої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів членів ради зустрів Фурсенко М.І, Фурсівський сільський голова, який запросив до актової зали, де  присутні могли ознайомитися з роботою дитячої організації «Гармонія»,  поспілкуватися з активістами волонтерського руху. Цікавим стало проведення майстер-класів гуртків «Фольклорно–етнографічний» та «Ерудит». Колектив хлопчиків-ложкарів показав незабутній виступ.

Окремо прозвучала екологічна тема, адже учні школи є активними членами дитячої громадської екологічної організації «Кам’янка», яка проводить різноманітні експедиції, екскурсії, виготовляє листівки, вісник щодо охорони навколишнього середовища.

     

Головний геолог Правобережної геологічної експедиції В.М.Павлюк, що розташована в с. Фурси, провів екскурсію вздовж річки Кам’янка до Колгоспної гори, де поряд з криницею б’є джерело.

Змістовною та цікавою була розповідь учениці Н.Соболь у шкільному музеї освіти.

Далі робота молодіжної громадської ради продовжилася в музеї футбольної слави Білоцерківщини. Цікавою була зустріч з головою Білоцерківської райдержадміністрації В.А.Маршалком, який небайдужий до вирішення питань молодіжної політики. Голова районної федерації футболу Г.Прищепчук розповів присутнім про найвищі досягнення футболістів району, демонструючи різноманітні нагороди.

«Молодь обирає майбутнє», - під такою назвою пройшов благодійний концерт на підтримку воїнів АТО, зібрані кошти було передано прямо на сцені керівнику волонтерської групи «Народна воля» І.П.Шерехорі. Після закінчення концерту голова молодіжної громадської ради В.Ковтун провів для молоді профілактичну акцію «Цигарка на цукерку», в ході якої розповів про шкідливість тютюнопаління. Всі охочі вкинули у скриньку цигарки, обмінявши їх на солодкі цукерки.

Підводячи підсумки проведення виїзного засідання Білоцерківської районної молодіжної громадської ради, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Н.М.Крилевець та голова молодіжної громадської ради В.В.Ковтун вручили спільні подяки Фурсівському сільському голові М.І.Фурсенку та заступнику директора школи С.В.Шевченко за вагомий особистий внесок у розвиток та реалізацію молодіжної політики у районі, активну співпрацю, спрямовану на виховання підростаючого покоління.

 

Категорія: Актуально... | Переглядів: 463 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал