Субота, 20.04.2024, 00:06
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Лютий » 8 » «Лідер у кожному з нас»
15:00
«Лідер у кожному з нас»

      Саме під таким гаслом 7 лютого в приміщенні Білоцерківської РДА відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування району з Головою районної державної адміністрації Джегуром Г.В. та Головою районної ради Гринчуком В.Ю. Метою зустрічі було знайомство підростаючого покоління лідерів з роботою очільників районного самоврядування. В ході зустрічі активна молодь району ставила різні питання щодо управлінської діяльності,  перспективних планів та становлення керманичів району, як особистостей. Адже кожен з них бачить себе в подальшому успішним громадським діячем.

      По закінченні зустрічі всі члени районної ради дітей Білоцерківщини разом з педагогами-організаторами взяли участь у лідерському квесті. На кожній зі станцій на них чекав голова конкретної комісії РРДБ із завданнями пов’язаними з  діяльністю  своєї комісії. Завдання були творчими та цікавими, тож кожна комісія отримала безліч позитивних емоцій.

     Ще одним цікавим моментом в ході лідерського зібрання були творчі звіти всіх 5 комісій, про свою діяльність протягом першого півріччя навчального року. Кожна комісія по-своєму креативно підійшла до представлення завдання, тож виступи були яскравими та не схожими один на одного. Кожна комісія показала яку насичену та копітку роботу  вони провели на місцях та в районі в цілому.

    По закінченні звітно-презентаційного блоку був оголошений «вільний мікрофон», де всі присутні мали можливість підвести підсумки проведеного заходу та виразити свою думку про зустрічі. В рамках «вільного мікрофону» свої враження та побажання щодо діяльності учнівського самоврядування Білоцерківщини озвучила начальник відділу освіти БЦ РДА Оксана Павлівна Кравченко, яка була запрошена на зустріч.  На заході були також присутні начальник районного відділу культури - Роман Бичек та начальник відділу молоді і спорту – Надія Крилевець.

  Зустріч пройшла в невимушеній творчій атмосфері і залишила безліч позитивних емоцій як у самих лідерів так і у організаторів зустрічі та всіх присутніх. Тож дякуємо лідерам за їх роботу, творчість  та  креативність.     Бажаємо їм в подальшому стати справжніми лідерами нашої процвітаючої держави.

   

Категорія: Актуально... | Переглядів: 418 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал