Четвер, 28.03.2024, 12:44
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Вересень » 25 » "Круглий стіл" завідувачів ДНЗ і батьківської громадськості
08:55
"Круглий стіл" завідувачів ДНЗ і батьківської громадськості
Питання створення в дошкільних навчальних закладах безперешкодного життєвого середовища для дітей з особливими потребами було розглянуто 25 вересня 2013 року на зустрічі за «круглим столом» завідувачів ДНЗ і батьківської громадськості в дошкільному навчальному закладі «Сонечко» Узинської міської ради.



    На зустрічі були присутні начальник відділу освіти О.Кравченко, представник Білоцерківського міжрайонного управління Головного Управління Держсанепідслужби в Київській області Л.Чмирук, методист відділу освіти Л.Бойко.



   У своєму виступі Оксана Павлівна відмітила, що забезпечення доступу кожної дитини до якісної освіти стоїть першочерговим завданням в реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Януковича «Діти – майбутнє України». Зауважила, що для дітей з особливими освітніми потребами в загальноосвітніх навчальних закладах створені всі необхідні умови для безперешкодного доступу до приміщень, введено посади асистентів учителя у тих закладах, де є інклюзивне навчання.  Удошкільному закладі «Сонечко» створена група для дітей з особливими потребами, яка забезпечена спеціальним реабілітаційним обладнанням.



   Батьки підтвердили думку педагогів про необхідність залучення таких дітей до виховання та навчання, розповіли про позитивні зміни, які відбулися в житті їх дітей. Завідувач ДНЗ Н.Федько показала приміщення, де навчаються вихованці, обладнання, яке використовують для реабілітації таких дітей.



  Завідувачі та батьки спостерігали, які форми роботи застосовує старша медична сестра М.Коцюба, вихователь Л.Губерна з дітьми з особливими потребами.
Зустріч закінчилася маленьким концертом вихованців.






Методист РМК                                                                                                                    Л.Я.  Бойко
Категорія: Актуально... | Переглядів: 787 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал