Вівторок, 23.04.2024, 20:32
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості "Дивограй"
12:38
Конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості "Дивограй"

Нарешті настала довгожданна весна, навколо все зарясніло буйним цвітом. Весною все на землі пробуджується до нового життя... І саме в цю прекрасну пору всіх талановитих дітей Білоцерківщини зібрав щорічний конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості "Дивограй". Він проходив у два етапи - власне конкурс і Гала-концерт. У відбірковому етапі конкурсу взяли участь близько 320-ти учасників - це танцювальні колективи, вокальні гурти та окремі вокалісти.

  

Гала-концерт відбувся 28 квітня у районному Будинку культури. Зустрічали гостей на площі "Барабанщиці" з Узинської ЗОШ №1, духовий оркестр із Трушківської ЗОШ та вокально-інструментальний ансамбль "Кумасики" зі Шкарівської ЗОШ. Лідери учнівського самоврядування організували зі всіма учасниками та гостями флеш-моб "Перлина Україна". У фойє функціонувала виставка-конкурс дитячих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва. Результати будуть оголошені на конкурсі "Керівник-гуртка року".
На свято завітали гості - начальник відділу освіти О.П. Кравченко, директори, заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори шкіл району. У Гала-концерті мали честь представляти хореогафічну майстерність танцювальний колектив «Сан-райс» із Шкарівської ЗОШ - І місце ; танцювальний колектив «Росинка» з Матюшівської ЗОШ - ІІ місце у номінації «Хореографія» і танцювальний колектив «Шанс» із Яблунівського НВК- ІІІ місце серед танцювальних колективів.

Вокальні гурти представили - вокальний ансамбль БР БДЮТ «Сузір’я» І місце; ІІ місце - дует "Starfall" з Узинської ЗОШ №1; ІІІ місце - гурт "Квіти України" з Узинської ЗОШ №2. Чудова пісня «Мамині долоні» прозвучала у виконанні Анастасії Чумак з Матюшівської ЗОШ і саме вона отримала І місце серед вокалістів молодшої вікової категорії. Єгор Ткачук - учень Узинської ЗОШ №1, виконав пісню "Я не хочу гратись у війну" і передав усім глядачам свої глибокі переживання стосовно воєнних дії в Україні -І місце в середній віковій категорії. Олександра Блащик із Дроздівської ЗОШ виборола І місце серед вокалістів старшої вікової категорії. "Квітка-душа", яку на найвищому рівні виконала юна вокалістка, принесла їй перемогу. Всі учасники фестивалю подарували глядачам чудовий настрій і надію на краще, мирне майбуття.

В рамках фестивалю-конкурсу "Дивограй 2015" проходила благодійна акція на підтримку Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, всі зібрані кошти будуть передані на потреби цього закладу.

Категорія: Свято | Переглядів: 572 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал