Четвер, 25.04.2024, 20:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Серпень » 29 » Конференція педагогічних працівників Білоцерківщини
15:17
Конференція педагогічних працівників Білоцерківщини
   29 серпня 2013 року відбулася   серпнева конференція педагогічних працівників Білоцерківщини за участю голови Білоцерківської райдержадміністрації Немни А.Я., заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації  Бачинської В.П., заступника голови районної ради  Нужди П.Л. та інших почесних гостей.



    Конференцію відкрила Бачинська В.П., яка привітала присутніх з новим навчальним роком та оголосила   основні етапи роботи конференції.  Традиційно з доповіддю виступила начальник  відділу освіти Білоцерківської райдержадміністрації  Кравченко О.П., яка підвела підсумки роботи педагогів району за минулий навчальний рік та накреслила основні завдання, що стоять перед освітянами у наступному  навчальному році - це і створення єдиної уніфікованої системи електронної реєстрації дітей дошкільного віку, і впровадження нових Державних стандартів у початковій та основній школі, і перехід до профільного навчання у старших класах, і створення освітніх округів, і  виконання Нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича.  В обговоренні доповіді взяли участь  Первой  Г.М., директор Тарасівського НВК,  Зеленський О.Ф., вчитель  світової літератури Глушківського НВО, Чуприна В.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «Узинська гімназія» та ін..



     З вітальним словом до присутніх звернувся голова Білоцерківської райдержадміністрації  Немна А.Я., який подякував педагогам за плідну працю у минулому навчальному році та підкреслив, що і надалі буде сприяти піднесенню престижу вчителя на Білоцерківщині.



Стало вже доброю традицією  нагороджувати кращих вчителів за підсумками минулого навчального року. Цього разу ними стали Дудка С.В., вчитель світової літератури Узинської гімназії, Кудрицька Л.А., вчитель української мови та літератури Сорокотязького НВО, Бойко С.В., директор Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та багато інших.



На закінчення Оксана Павлівна привітала всіх присутніх з новим навчальним роком та підкреслила, що завдання науково-методичної роботи в умовах реформування освіти вбачається у формуванні вчителя-психолога, вчителя-технолога, вчителя-дослідника, який здатний творчо вирішувати педагогічні проблеми, забезпечувати повну реалізацію права кожної дитини на вільний доступ до якісної освіти, особистісний розвиток і творче зростання  кожного учасника навчально-виховного процесу





УХВАЛА серпневої конференції педагогічних працівників Білоцерківського району [ Викачати з сервера (17.0Kb) ]

Категорія: Актуально... | Переглядів: 1091 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал