Четвер, 28.03.2024, 13:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Жовтень » 3 » І сесія Української Академії Лідерства для провідних вчителів України
09:15
І сесія Української Академії Лідерства для провідних вчителів України

Вчитель англійської мови Наталія Віталіївна Льохіна, стала учасником І сесії Української Академії Лідерства для провідних вчителів України за підтримки Міністерства освіти і науки України, яка відбулась 30 вересня -1 жовтня в м. Київ.
Програма Liberal Arts «Свобода. Відповідальність. Довіра.» Мета програми: допомогти вчителям набути нових знань, бути здатними мислити, діяти стратегічно, генерувати, доносити й втілювати великі ідеї.
Спікерами І сесії були: Екс-Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, який розповідав про взаємодію між школою та університетом, роз’яснив в чому унікальність «Києво-Могилянської академії»; Орися Демська – професорка кафедри української мови Національного
університету «Києво-Могилянської академії», викладачка Української Академії Лідерства та організатор сесії розповіла про свободу, яку дає мова; Євген Нищук – Міністр культури України відзначив важливість відповідального лідерства в часи випробувань;
Також спікерами були команда менеджерів УАЛ, які є керівниками 5 академій у різних містах України: Миколаїв, Полтава, Харків, Київ, Львів. Організатор ставлять перед собою амбітну мету: згуртувати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати їм найкращу підготовку, інструменти для розвитку, глибоке розуміння власної національної ідентичності, бажання бути корисним своїй державі, усвідомлення та реалізацію своїх талантів. Лекції спікерів були живими, всі факти, поняття були підкріплені реальними життєвими історіями, вони охоче давали відповіді на всі запитання.
Виступаючи перед колективом гімназії, Наталія Віталіївна передала головну мотивуючу думку зустрічі: «Важливий кожен вчитель».

 

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 491 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал