Четвер, 18.04.2024, 14:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Вересень » 25 » Говорять лідери
20:57
Говорять лідери

      25 вересня лідери учнівського самоврядування  Білоцерківщини зібрали на учнівську прес-конференцію «Говорять лідери»,у якій взяли участь  старшокласники міста Узина та району. На конференцію були запрошені начальник відділу освіти Білоцерківської РДА Оксана Павлівна Кравченко, методисти з виховної роботи, педагоги-організатори шкіл району і, звичайно ж, представники преси та місцевого телебачення.



Головною метою прес-конференції лідерів було показати, що відбувається у школах району в перший місяць навчання у плані організації учнівського самоврядування, що вдається зробити самотужки, а де потрібна термінова допомога.
   У рамках конференції старшокласники переглянули фільм про роботу літньої школи лідерів у здравниці «Дружба», поспілкувалися за допомогою «вільного» мікрофону, а потім ознайомилися з проектом Шкарівського учнівського самоврядування «Ми діємо – ми співпрацюємо» («Розвиток села Шкарівки у сфері освіти»), який представляли на ХХ Міжнародному фестивалі дитячої демократії, творчості, телебачення та преси «Золота осінь Славутича», за що отримали Ґран-прі. До представлення проекту долучилися учні Фурсівської та Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Узинської гімназії, які переконали присутніх, що і в їх школах діє тісна співпраця учнівського та сільського самоврядування.




    На останок переможці фестивалю розповіли про те, що найбільше вразило їх у Славутичі та відповіли на запитання присутніх у залі. А ще пообіцяли, що найближчим часом підготують новий проект організації та розвитку дитячого телебачення у Білоцерківському районі на зразок того, що побачили на фестивалі.



    Учасників конференції привітала начальник відділу освіти О.П. Кравченко та пообіцяла дітям всіляко підтримати їх ініціативу.
Допомогли підготувати та провести конференцію культорганізатор Білоцерківського районного будинку дитячої та юнацької творчості– Катерина Барахніна та директор закладу – Зінаїда Литвин.


Категорія: Актуально... | Переглядів: 471 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал