П`ятниця, 19.04.2024, 07:34
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2016 » Січень » 14 » Добро завжди повертається сторицею
15:51
Добро завжди повертається сторицею

    12 січня в Чепиліївському навчально-виховному комплексі відбулося вручення шкільного автобуса, який відтепер обслуговуватиме учнів трьох сіл – Чепиліївка, Блощинці та Сухоліси. Урочистий захід відбувся за участю голови Білоцерківської райдержадміністрації Вадима Маршалка, голови Білоцерківської районної ради Віталія Гринчука, Сухоліського сільського голови Віктора Савчука, начальника відділу освіти Білоцерківської РДА Оксани Кравченко, учнів та представників громади.

  

     Сама подія є досить символічною, довгоочікуваною і має цікаву передісторію. За спільним рішенням педагогічного, батьківського та учнівського колективів ще в березні 2014 року шкільний автобус був переданий на потреби бійців у зону АТО. Як зазначили під час заходу, ним і досі користуються наші військові.

     Тож добиратися до школи дітям допомагав інший транспортний засіб – автобус марки «Газель», що його освітяни отримали ще у 2008 році. Він у повній мірі не відповідав потребам школярів, та й технічний стан залишав бажати кращого.

     Благородний вчинок учнів та освітян не залишився поза увагою представників влади, тож завдяки злагодженим діям Білоцерківської районної адміністрації та районної ради, Київської облдержадміністрації та обласної ради новий транспортний засіб був придбаний та переданий на потреби учнів.

     На цьому, звертаючись до присутніх, наголосив голова Білоцерківської райдержадміністрації Вадим Маршалок.

    «Сьогодні владою започатковане реформування освітньої галузі, і завдання районної влади – зробити все можливе, аби покращити матеріально-технічну базу і тим самим поліпшити умови та якість навчання. Добро повертається сторицею, тому за ваше небайдуже ставлення до того, що відбувається в країні в цілому та у вашій громаді зокрема, ви отримаєте гідну винагороду від самої долі», – зауважив Вадим Анатолійович.

    Під дружні оплески присутніх Вадим Маршалок та Віталій Гринчук передали ключі та техпаспорт новим власникам, побажавши, аби довгоочікуваний дарунок став символом усього позитивного, завжди приносив тільки успіх та радість.

    У свою чергу, щирі слова вдячності поважним гостям сказали представники батьківського комітету та учні, які вручили запашний коровай.

    А тим часом на подвір’ї школи діток вже чекав новенький святково прикрашений помічник, який радо відчинив двері та запросив своїх маленьких пасажирів, аби вирушити з ними в перший символічний рейс. Батьки та учні щиро вдячні Київській обласні адміністарії, Київській обласній раді, Департаметну освіти і науки КОДА, Білоцерківській райдержадміністрації та районній раді.

Категорія: Актуально... | Переглядів: 625 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал