Субота, 20.04.2024, 04:32
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2014 » Вересень » 22 » Благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО
16:30
Благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО

    Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. У складний для нашої країни час у Піщанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів –дитячий садок проведено ряд заходів щодо вдосконалення роботи з патріотичного виховання учнів та сприяння зростанню підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії. 

     

      У рамках проведення обласної благодійної акції «Діти Київщини – воїнам АТО», у Піщанському НВО учні разом із вчителями та батьками організували благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО. До проведення заходу долучилися всі учні школи, вчителі та батьки.  На заході були представлені дитячі вироби, сувенірна продукція, картини, виготовлені власноруч. На ґанку школи  розмістили стенд із фотографіями героїв, які даний час знаходяться  в зоні АТО, виконують свій військовий і громадянський обов’язок, захищаючи Україну. Учні підготували плакати з надписами «Повертайтесь додому живими!», «Ми чекаємо вас!», « Україна – єдина країна», малюнки. І малеча початкової школи, і майже дорослі випускники підготували до акції цікаві пісні та вірші, а вишиванки, рушники та осінні композиції в національному стилі підкреслювали духовну наповненість урочистостей.  Та найбільше захоплення викликали солодощі, які діти випікали разом зі своїми батьками.

     

     Варто відмітити, що під час ярмарку небайдужі піщанці активно наповнювали купюрами благодійну скриньку, адже ці кошти будуть направлені на допомогу армії.   На шкільний ярмарок завітали шановані гості, а саме: сільський голова Музика В.Р., методист центральної районної бібліотеки Харченко Ю.В., методист РМК Горохова Л.Я., які подякували організаторам заходу, запропонували перейняти досвід проведення подібної акції іншим навчальним закладам  та придбали смачні смаколики. Розпочата робота у закладі піднесла дух Патріотизму, Єдності та Віри у ПЕРЕМОГУ нашого народу. Акція «Діти Київщини – воїнам АТО» триває. Учні школи закликають усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного у такий нелегкий для всіх українців час! І нехай наш невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.

 Слава Україні!

 

Ляшенко Л.П.,

заступник директора з виховної роботи 

Категорія: Актуально... | Переглядів: 1133 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал