П`ятниця, 26.04.2024, 09:57
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Вересень » 14 » «Учнівське самоврядування – основа нової сучасної школи»
13:24
«Учнівське самоврядування – основа нової сучасної школи»

13 вересня у приміщенні Білоцерківської РДА відбувся форум лідерського самоврядування дітей Білоцерківщини «Учнівське самоврядування – основа нової сучасної школи.» На форумі були присутні лідери УС, начальник відділу освіти – Оксана Кравченко, педагоги-організатори, запрошені заступники з виховної роботи ЗНЗ, методисти БР БДЮТ.

Перед присутніми постала низка завдань, які потребували негайного вирішення  і лідери присутні на форумі стовідсотково справилися з ними. Комісії РРДБ напрацювали низку проектів над реалізацією яких планують працювати у поточному навчальному році. Серед них проекти: «Об’єднаймо школи», «Моніторинг гурткової роботи в школах», «Рушник єдності школярів Білоцерківщини»,що стартував на початку вересня, «Ранкова зарядка у кожній школі», «Цікаві місця Білоцерківщини», «Лідери з дитинства», а також ряд конкурсів та акцій: «Соціальна реклама. Реклама лідерського руху», «Герої серед нас і сучасні захисники України».

Лідери УС запропонували проекти, вирішили шляхи їх реалізації і їх педагоги-організатори активно долучилися до вирішення даних питань. Результат перевершив усі сподівання. Вже з понеділка розпочинається пошукова акція «герої серед нас: сучасні захисники України», на осінніх канікулах лідери разом з педагогами-організаторами планують пройти один з розроблених ними туристично-краєзнавчих маршрутів. З жовтня стартує проект «Ранкова зарядка в кожній школі»та конкурс соціальної реклами.

Ось такі наші лідери УС: ділові, динамічні, успішні та креативні молоді люди. Здатні ставити та вирішувати складні і цікаві завдання. Бажаємо їм успіху!

 

Категорія: Актуально... | Переглядів: 351 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал