Вівторок, 07.05.2024, 06:41
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Березень » 19 » Триумф Чупирянського НВО
17:13
Триумф Чупирянського НВО
Триумф Чупирянського НВО

    На свято Масляної у Чупирянське НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся черговий семінар вчителів фізичної культури Білоцерківського району. Вітала педагогів незмінний протягом майже сорока років директор школи Федчук Галина Олександрівна. Вона представила вчителів, які показували свою фахову майстерність. Кириленко Тетяна Вікторівна, вчитель молодшої школи, презентувала дуже цікавий урок – «Мандрівка у природу. 

   Урок – подорож з фізичної культури у першому класі». В ігровій формі діти оволодівають життєво-важливими руховими навичками та вміннями. За допомогою спортивних естафет діти розвивають спритність, стрибучість, силу та навіть увагу.
   Вчитель фізичної культури Погорілий Володимир Анатолійович показав інноваційний урок з баскетболу у восьмому класі. Під керівництвом досвідченого вчителя діти впевнено оволодівають шкільним матеріалом та спортивною підготовкою. Також Володимир Анатолійович звітувався перед колегами за свою роботу, про свої успіхи та плани на майбутнє.

    Також на семінарі виступив голова Білоцерківської районної організації Профспілки працівників освіти та науки України Горячий Іван Іванович. Він розповів про умови проведення Спартакіади серед працівників освіти та науки Білоцерківського району, яка відбудеться 27 березня 2013 року у Білоцерківській ЗОШ №20. В перелік змагань Спартакіади входять стрибки з місця, підтягування у висі та шахи для чоловіків, шашки та стрибки через скакалку для жінок, а також спортивні ігри: баскетбол та волейбол. Приймають участь у Спартакіаді збірні команди працівників загальноосвітніх навчальних закладів району.
   Чудово, що семінар вчителів фізичної культури співпав зі святом Масляної, окрім отриманих позитивних вражень від уроків, вчителів ще привітали та пригостили млинцями учні школи. Побажаємо колективу школи і надалі підвищувати свою майстерність та фахову кваліфікацію.


Методист Білоцерківської районної ДЮСШ                                             Н.К. Бухарова
Категорія: Спорт | Переглядів: 805 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал