П`ятниця, 29.03.2024, 09:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2013 » Серпень » 14 » Оздоровлення обдарованих дітей Білоцерківщини
13:15
Оздоровлення обдарованих дітей Білоцерківщини
   На виконання  Нових соціальних ініціатив Президента України  Віктора Федоровича Януковича  у здравниці «Дружба» в рамках лідерської зміни продовжує вирувати життя. Кращі найініціативніші учні шкіл Білоцерківського району не лише відпочивають, а й набувають нових знань, які так знадобляться їм у роботі  районної ради лідерів. Вони пишуть проекти, складають плани на наступний навчальний рік, та найголовніше, змістовно проводять кожну годину. Тут немає часу нудьгувати, бо щодня відбуваються  важливі заходи, які лідери планують і організовують самі під  керівництвом керівників гуртків, методистів районного будинку дитячої та юнацької творчості.



    Катерина Барахніна навчає дітей самоврядуванню, проводить  разом з ними різноманітні тренінги, навчання. Лише за один тиждень перебування в таборі діти вивчили кілька цікавих сучасних танців у стилі флешмобу, поповнили свої знання новими лідерськими піснями, написали гімн лідерів Білоцерківщини.
    10-11 серпня лідери перевтілилися у справжніх туристів. Допоміг їм у цьому керівник туристичного гуртка Андрій Хейлик. Навіть ті, хто ніколи не мандрував туристичними стежками і  уяви не мав про справжній туризм, тут стали асами. Для них були підготовлені та проведені міні туристські змагання, де школярі навчалися туристській техніці, ходіння по азимуту, здобували первинні знання з картографії. Звісно, за два дні опанувати всю майстерність їм не вдалося, але стільки, азарту, запалу, адреналіну одержав кожен з них!
    По закінченню змагань на кожного з них чекав смачний обід, приготований на вогнищі самими ж лідерами на чолі з шеф-кухарем - Зінаїдою Федорівною: смачна юшка та гречана каша.  
    Не забувають лідери й про уроки народознавства. У понеділок на гостину до них завітали лідери учнівського самоврядування з міста Білої Церкви, та керівник фольклорного гуртка Софія Василівна Шевченко. У лідерів  цей день був оголошений днем вишиванки. Українські народні пісні, танки, ігри, а ввечері дискотека по-українськи!



 До свята Маковея методист БРБДЮТ Ірина Бобровник підготувала  народознавчу програму для жителів Лідерграду: цікаві обряди, народні ігри, і звісно ж -  смачні шулики (коржі з маком)! Дівчата виготовили для всіх дітей маленькі обрядові букетики -«маковейчики», які освятив отець Павло.
    17 серпня на всіх жителів Лідерграду та їх гостей – директорів шкіл та заступників директорів з виховної роботи чекатиме лідерський бал,  прощальне вогнище і багато цікавих сюрпризів!

Категорія: Актуально... | Переглядів: 555 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал