Четвер, 28.03.2024, 16:16
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Травень » 31 » Краще «Джури» може бути тільки «Джура»
15:41
Краще «Джури» може бути тільки «Джура»

  Втретє 30 травня звуки козацького маршу покликали до змагань у Всеукраїнській військово-патріотичній грі “Джура» дітей      Білоцерківщини. На районний етап гри зібралися представники з 30 команд шкіл району. Вони продемонстрували свої уміння й навички, набуті протягом року. Школярі вивчають традиції та звичаї українського народу, набувають навичок здорового способу життя, навчаються бути гідними захисниками Батьківщини.

   Право першими зайти на урочисте козацьке коло здобули переможці минулорічної гри – команда «Гайдамаки» з Терезинського НВО. Саме вони представляли Білоцерківський район на обласних змаганнях.

  На урочисте відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Джура” прибули почесні гості: голова Білоцерківської районної ради, почесний член «Лідерграду» Віталій Гринчук,  начальник відділу освіти Оксана Кравченко, голова профспілки працівників освіти Іван Горячий, учасник АТО, полковник Сергій Фещенко,голова клубу офіцерів «Честь» полковник Валерій Забарський, голова Білоцерківської Міської організації ТСО України Анатолій Габюк. Вони бажали дітям бути кращими в усьому, не збавляти обертів у своїй діяльності. Дякували учасникам змагань за активну життєву позицію, патріотизм.

   До програми гри входили змагання зі стройової підготовки «Впоряд», з надання першої долікарської допомоги «Рятівник», подолання смуги перешкод, інтелектуальні змагання з історії українського війська, сучасних Збройних сил України «Відун», творчий конкурс «Ватра», «Теренова гра». Особливо ретельно учасники змагань віднеслися до творчого конкурсу «Добре діло», який мали підготувати з презентаціями та описом. Кращою у цьому конкурсі стала команда Розаліївського НВО.

    Загальну перемогу в змаганнях здобула знову команда «Гайдамаки» Терезинського НВО. Друге місце вибороли учні Дроздівської ЗОШ. Третє місце завоювали учні Потіївського НВО. Серед учнів закладів І-ІІ ступенів кращими стали команда Чупирянського НВО, Сухоліського НВК та Фастівського НВО. Задоволення від змагань отримали всі учасники. У процесі гри був справжній козацький куліш, веселі флешмоби і гарний настрій учасників.

Хочеться побажати дітям нових перемог і творчих звершень. Перемога – це чудово, але не менш приємно просто провести час у дружній компанії з однолітками у єднанні з природою.

 

  

  

Категорія: Спорт | Переглядів: 431 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал