П`ятниця, 19.04.2024, 00:06
Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації

Меню сайту
Пощук

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Допомога на АТО від Узинської гімназії
15:06
Допомога на АТО від Узинської гімназії

Розпочався навчальний рік і лідери учнівського самоврядування активно взялися за ті справи, які їм до душі.
З особливим ентузіазмом запрацював і волонтерський клуб «Долонька щастя».

15 вересня члени клубу, на чолі з його керівником Гурською Рахель, під час осіннього ярмарку організували благодійну акцію з метою допомоги воїнам зенітно- ракетного полку ІІ дивізіону, який на даний час знаходяться поблизу Авдіївки. Учні початкової ланки намалювали своїм захисникам вітальні листівки до Дня миру. Діти принесли макаронні вироби, крупи, консервацію, насіння, засоби гігієни, теплі речі. Також було зібрано 2156 грн, на які члени клубу придбали ключі для ремонту бойової техніки та солодощі. Всі речі через Нову пошту надіслали воїнам. Вже через два дні нам зателефонували з Авдіївки, передали щирі слова вдячності за підтримку.
21 вересня в НВК «Узинська гімназія» в мультимедійному центрі з нагоди Дня миру відбулася зустріч зі старшим солдатом зенітно-ракетного полку ІІ дивізіону Білецьким Віталієм Олександровичем та волонтерами – Цукановою Ольгою Миколаївною
і Пантась-Рощепкіною Тетяною Миколаївною. По завершенню зустрічі учні передали від усіх гімназистів побратимам Віталія Олександровича палкий привіт і солодощі, а учень 9-А класу, кадет військово-авіаційного класу,  Петрушков Никон вручив гостю особистий подарунок.

25 вересня, під час проведення робочої лінійки, напередодні прийняття урочистої обіцянки, учні 5 класу, майбутні кадети військово-авіаційного класу НВК «Узинська гімназія»,  Гержан Назарій, Коваль Остап, Поляруш Євген отримали погони.
Погони вручили учасники АТО: тато майбутнього кадета, старший солдат Гержан А.Я. і старший солдат Білецький В.О. Керівник волонтерського клубу «Долонька щастя» Гурська Рахель на робочій лінійці, яка відбулася 2 жовтня, щиро подякувала всім учням, батькам та працівникам гімназії за активну участь у заходах, ініційованих волонтерами.

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 453 | Додав: Аdmin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Block content
Корисні посилання

Освітній портал